top of page

Testimonials

from Marktplaats.nl (in Dutch)

10 mrt. '17

Gisteren mijn 2 platenspelers (Dual 604 en Kenwood KD-727) weer opgehaald uit Almere. Gisteravond en vanmorgen beide spelers uitgebreid getest en geconstateerd dat ze weer als nieuw spelen. Sander heeft ze perfect gerepareerd en ik zal daarom dit adres iedereen aanbevelen.

Fred uit Dedemsvaart

14 jan. '17

Erg goede service! Ik had vorig jaar mijn Dual CS 505 bij Sander gebracht voor een onderhoudsbeurt. De platenspeler kon niet meer veranderen van snelheid en er waren nog andere mankementen. Sander had het heel snel gefixt en het was ook nog eens leuk om dingen te leren over audio. Hij heeft thuis een ontzettend mooie collectie van apparatuur.

Kortom een super aardige vent bij wie je goed terecht kan voor reparaties!

Marlon uit Hoorn

28 dec. '16

Enige jaren geleden kocht ik via Marktplaats de Dual CS 5000.
En hoewel opgewaardeerd met een nieuw element (eerst de Ortofon 2M Red, later de Ortofon 2M Blue) en voorzien van nieuwe audiokabels, was ik nooit echt tevreden met het geluid dat eruit kwam. Ook de te snel dalende toonarm was bij mij een bron van ergernis. Bij toeval stuitte ik op de site van Dr. Dual. Een mailtje gestuurd en snel kreeg ik een antwoord dat ik de volgende ochtend langs kon komen. Sander zag al direct waar het "lek" zat en kon dit na enige ingrepen verhelpen. Eenmaal bezig werd ook de olie van de draai-as vervangen, een nieuwe condensator aangebracht, de aandrijfas schoongemaakt, de aandrijfriem vervangen en als laatste de overhang en hoogte van het element afgesteld. Na een ruim anderhalf uur was de klus geklaard en kon ik naar huis om de draaitafel weer aan te sluiten.
Ik stond te kijken van het geluid dat vervolgens uit de luidsprekers klonk, wat een verschil ! Meer detail, vollere klank en rust in zowel weergave vinyl als speler zelf.
Kortom missie geslaagd en zeer tevreden over het behaalde resulaat.
Daarom, ik kan Sander van harte aanbevelen, een snelle efficiente werker met kennis van zaken en dat alles tegen een zeer redelijk tarief.
En niet onbelangrijk, de lokatie is prima te vinden met goede parkeergelegenheid voor de deur. Conclusie ? "Zegt het voort"

Gudo uit Hilversum

bottom of page